AirLive uvádí LTE bránu pro spolehlivý provoz Wi-Fi sítí v dopravních prostředcích

AirLive, výrobce spolehlivých a výkonných síťových produktů pro dopravní průmysl, představuje svoji novou LTE bránu pro všechny dopravní prostředky.


Nový produkt se hodí zejména pro nákladní vozy, kamiony, autobusy a další. LTE technologie se staly nepostradatelnými pro monitoring vozového parku nebo vzdálenou správu kamer či videorekordéru ve vozech v reálném čase.



Nová LTE brána s označením VH-4GW je napájena přímo z vozidla. Je schopna poskytovat Wi-Fi přístup na internet v autobuse nebo jiném dopravním prostředku
a zároveň připojit IP kamery pro live stream do centrály. Pracovníci centrálního dispečinku v současnosti nemají v případě dopravní nehody potřebné informace
o příčině nehody včas. Dojde k tomu většinou až po zastavení autobusu a zpětném prohlédnutí záznamu z NVR rekordéru. Při použití VH-4GW mají pracovníci možnost zaznamenat nehodu v reálném čase a okamžitě tak na vzniklou situaci reagovat. 



VH-4GW má v sobě zabudovaný i GPS modul, který poskytuje přesné informace
o poloze vozidla. Centrála má proto vynikající přehled o pohybu celého vozového parku, což navíc může přinést významné úspory.

Doporučená koncová cena je 11 100 Kč bez DPH.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti