AirLive Smart Cube 300W - Vítězem testu IP kamer v časopisu COMPUTER!

Dvanáct kamer, dvanáct konkurentů, ale pouze jedno první místo. Vítězem testu IP kamer časopisu Computer je AirLive SmartCube 300W.

Ve dne i v noci, v exteriéru i interiéru, za světla i za tmy. Kdykoliv a odkudkoliv. A za všech okolností perfektní výsledek. Společnost AirLive a jeho SmartCube se představuje v nejlepší možné formě.

Protože zájem o dohledové kamery stále roste a kvalita nabízených produktů ne vždy odpovídá reklamním slibům, rozhodli se redaktoři časopisu Computer vyzkoušet dvanáct kamer ve velkém testu a v červnovém čísle zveřejnit jeho výsledky. Hodnocení rozdělili do tří kategorií: obraz a zvuk v jedné kategorii, dále funkce a instalace, přičemž obrazové vlastnosti hrály nejdůležitější roli. A zcela oprávněně udělili první místo IP kameře AirLive SmarCube 300W.

Redaktoři vyzdvihli například velmi kvalitní obraz s vysokým rozlišením, inteligentní analýzu obrazu (detekce a rozpoznání tváře, pohybu, vozidel), kterou měla jako jediná z testovaných. Dále PIR čidlo, zvukové vlastnosti (přehrání nahraného zvuku, obousměrné audio), anebo možnost živého náhledu z více kamer současně.
Celý test a jeho podrobnější informace najdete v červnovém čísle časopisu Computer.



Přehled testovaných modelů:



AirLive SmartCube 300W video: https://www.youtube.com/watch?v=SGNRHrV_WtA

Podrobnější informace o SmartCube 300W najdete zde: http://www.airlive.com/product/SmartCube-300W


Podrobnější informace o dohledovém síťovém řešení firmy AirLive najdete zde: http://www.airlivesecurity.com/solution.php

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti