Airlive představí na veletrhu Computex 2016 pokročilá síťová řešení pro oblast Smart Business

AirLive s potěšením oznamuje, že se od 31. května do 4. června 2016 zúčastní největšího asijského veletrhu v oblasti informačních technologií Computex 2016. Veletrh už tradičně hostí město Taipei na Taiwanu a expozici AirLive, zaměřenou na chytrá síťová řešení, najdete na stánku A0414 v hale číslo 1.


Na veletrhu Computex 2016 se AirLive jako přední poskytovatel síťových dohledových systémů zaměří právě na tuto oblast a nově předvede také topologický PoE přepínač pro Smart Business nebo podniky. Více než 23 letá zkušenost taiwanské firmy v oblasti dohledových systémů zaručuje vysoce spolehlivé a výkonné produkty.

AirLive SmartBusiness řešení a SmartCube SC-300W
AirLive pomáhá malým a středním firmám, zejména pak malým obchodníkům lépe řídit jejich podnikání. Inteligentní bezdrátová IP kamera s označením SmartCube 300W (SC-300W) pomáhá 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Umí pozdravit a spočítat zákazníky, kteří přišli do obchodu, detekuje jejich obličeje, případně jim zabrání vstupu do nepovolených prostor pomocí funkce e-fence. Majitel firmy či obchodu může analyzovat pohyb zákazníků a na dálku nastavit automatickou ostrahu prodejny nebo skladu s minimálními náklady na pracovní sílu. Navíc dostane na konci dne souhrnný přehled o počtu zákazníků, kteří obchod navštívili. AirLive SmatCube SC-300W je zkrátka nejlepší volba k efektivnímu řízení podnikání.

AirLive PoE switch okamžitě vyřeší síťové problémy
Inovovaný AirLive PoE switch s označením POE-GSH2624-370 je schopen díky vestavěné funkci automaticky identifikovat všechna síťová zařízení v lokální síti a vytvořit topologický diagram, který umožňuje jednoduše najít a vyřešit problémy se sítí. Navíc je vybaven integrovanými rozhraními pro AP a dohledová zařízení, včetně kamer a AP. AirLive POE-GSH2624-370 je speciálně navržen tak, aby usnadnil vytvoření síťové infrastruktury s minimálním úsilím a náklady.

Návštěvníci veletrhu Computex 2016 si mohou na stánku AirLive novinky přímo vyzkoušet. Rovněž zde budou vystaveny všechny nejnovější AirLive produkty, tedy topologické switche, PoE switche s funkcí ochrany zařízení, průmyslové switche, zařízení 4G LTE, Wi-Fi CPE, AP routery, IP kamery.


Podrobnější informace najdete na: www.airlive.com , www.airlivesecurity.com
Hlavní stránka Computexu 2016: 
www.computextaipei.com.tw  

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti