Airlive školení nových produktů a technologíí


AirLive v říjnu uspořádal v Brně školení nových produktů a workshop, kde se účastnící dozvěděli spoustu užitečných informací a mohli si vyzkoušet nové produkty živě.






Během tohoto školení byly představeny novinky v produktech, software i  technologiích.

Smart Cube 300W – 3MPix inteligentní IP kamera se senzorem teploty a vlhkosti. Tato kamera má 10x lepší rozlišení než VGA kamery a navíc umí počítat objekty, nastavit elektronický plot nebo rozpoznávat obličeje. Kamera je velmi vhodná na několik aplikací například k dětem, do skleníku nebo na farmy, kde potřebujeme vědět jaká je teplota a vlhkost. Další její využití je například v obchodech, kde počítá zákazníky a dokáže je i uvítat nahraným vzkazem atd. Další využití je na chatě nebo chalupě, jednoduše se před plánovanou cestou mrknete kolik máte v okolí chaty stupňů a jaké je tam počasí, popřípadě sněhová nadílka. Velmi zajímavou možnost skýtá také pro datová centra, kde si můžou majitelé zkontrolovat, zda jsou jejich data v bezpečí a navíc vědí, jaká je okolní teplota atd.

Z kamerových novinek byly také představeny 5Mpix kamery  a dále kamery rodiny 3028, které mají Smart Focus tedy mechanické zaostření za velmi zajímavé ceny.


 

Velmi převratnou novinkou v portfoliu Airlive je AirMax 4GW venkovní brána, která disponuje několika vestavěnými anténami a 2ma sloty na SIM kartu. Dokáže tedy i na hůře dostupných místech vytvořit wifi síť a je vhodná například opět na chaty a chalupy, do parků a veřejné zeleně, na golfová hříště nebo outdoorové akce (např. hudební festivaly atd.), kde také v dnešní moderní době vyžadují klienti pokrytí signálem. Tato brána je jedinečná na trhu a je vhodná pro WISP a telekomunikační firmy.

 


Za zmínku také stojí zařízení Device Guard POE Switch, které v několika modelech nabízí v síti unikátni funkci hlídání AP a kamer, které umí na dálku řídit nebo restartovat, takže nemusí technici vyjíždět pokaždé, když je malý zádrhel.

Probrali jsme také Airlive Central Wireless nový centrální management Airlive sítí, který nabízí spoustu funkcí na správu vaší sítě.

V přehršli nových produktů nesmíme zapomenout na nové AC modely routerů a to AC.TOP a AC-1200, které vynikají svým pokrytím wifi signálem a také velmi nízkou spotřebou energie. AC-1200 dokonce nedávno získal ocenění ECO od časopisu Computer.

Více informací můžete získat z této prezentace: http://leteckaposta.cz/811280558.
Po absolvování školení obdrželi účastníci Certifikáty.
 

 

 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti