Revoluční venkovní 4G LTE brána přinese internet na těžko dostupná místa

AirMax4GW je samostatná 4G LTE venkovní brána distribuující 4G nebo 3G internet pomocí WiFi připojení nebo Ethernet kabelu. je vybavena vysoce citlivými LTE a WiFi anténami pro maximální dosah a kvalitu signálu.
 
AirMax4GW přemostí spojení mězi WiFi, Ethernetem a 4G LTE mobilními sítěmi. S AirMax4GW můžete připojit jakékoliv síťové zařízení k mobilnímu internetu. Dále můžete poskytovat internetové služby i v těžko dostupných lokalitách.
  Hardware Diagram
 Vysoce ziskové antény
AirMax4GW je vybavena vysoce ziskovými a citlivými 4G LTE. Díky tomu je schopna komunikovat se sítěmi 4G nebo 3G i v místech, kde klasický telefon signál. WiFi antény se starají o vzdálenou komunikaci se síťovými zařízeními. toto je ideální pro lokální poskytovatele konektivity.
  Vzdálená instalace IP kamer
Pokud potřebujete nainstalovat IP kameru ve vzdálené lokalitě, jste limitováni internetovým připojením. AirMax4GW je pro vás ideální řešení. AirMax4GW připojí IP kameru ke vzdálenému serveru a umožní sledovat live video kdekoliv na intetrnetu. Toto může provést i se zabezpečením pomocí VPN.
  Internetové služby pro eventy
V případě potřeby internetových služeb pro outdoor akce jako jsou koncerty, kemp, sportovní akce a další, AirMax4GW je perfektní řešení. Citlivé antény přijmou 4G/3G signál i v místech, kde jej telefony nemají a pomocí WiFI poskytnou internet dále.
  Parky, Camping a golf
AirMax4GW je perfektí řešení pro poskytování internetu v lokalitách, kde není možné použít kabelové rozvody.
  Policy Based Bandwidth QoS Firewall
AirMax4GW enterprise firewall umožňuje administrátorovi kontrolovat přístupy podle. Můžete definovat bandwidth a QoS pro každé zařízení a uživatel a to jak garantovat nebo limitovat pásmo. Dále můžete limitovat přístupy na jednotlivé stránky nebo P2P aplikace.
  Bezpečné VPN spojení
AirMax4GW VPN funkce poskytuje zabepečený video přenos. Díky tomu nemusíte mít strach před nežádoucím únikem informací. Administrator má různé možnosti šifrovacích protokolů - IPsec, PPTP, L2TP nebo GRE.
  Uživatelský portál a externí UAM server
Captive Portal přesměrije bezdrátové uživatele na specifické umístění nebo stránku, kde poskytovatel může informovat uživatele o pravidlech použití poskytovaného připojení. Ve spojení s externím 802.1x radius serverem, poskytuje snadnou administraci přístupových účtů a hesel.
 
 Různý management
AirMax4GW může být spravován via Web, TR069, SNMP a CLI příkazy. To poskytuje operátorům široké možnosti managementu zařízení.
 
SMS management
AirMax4GW umožňuje administraci a zjišťování stavu pomocí SMS zpráv. Díky tomu má administrátor okamžitou možnost zjištění chyby a její nápravy.
 
Porty a konektory

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti