AirLive chytrá kamera BU-3028 a 3028IVS překvapí svými funkcemi a hlavně objektivem se zoomem

BU-3028/BU-3028IVS
3Megapixelové IP kamery s inteligentním ostřením obrazu

airlive_obr1 airlive_obr2


airlive_obr3


Taipei, Taiwan: Airlive představuje novou rodinu 3Mpix IP kamer BU-3028/BU-3028IVS s inteligentním ostřením obrazu pomocí motorizovaného objektivu s 3,5x zoomem, který nabízí vynikající kvalitu obrazu a také mění úhly pohledu.



AirLive BU-3028/BU-3028IVS je určena jak k vnitřnímu, tak hlavně venkovnímu použití, protože je odolná proti počasí díky svému krytu IP66 a odolná proti vandalům, což dokazuje splněním standardu IK10. Tato kamera disponuje vestavěným stabilizátorem videa, takže redukuje vibrace způsobené například větrem. Kromě toho je vhodná pro použití ve dne i v noci díky inteligentnímu přísvitu IR LED s dosvitem až 25m a ICR.
airlive_obr5
Nová funkce Inteligentní zaostření

Tato kamera je vybavena inovativní funkcí - Inteligentní zaostření. Tato funkce umožňuje kameře Airlive BU-3028/BU-3028IVS okamžitě upravit zaostření po každé změně ohniskové vzdálenosti. Inteligentní zaostření pracuje s motorickým zoomem, pomocí kterého může uživatel změnit ohniskovou vzdálenost od 3 do 10,5 mm. Tato funkce zjednodušuje instalaci a další nastavení kamery bez nutnosti voláni kvalifikovaného technika a odmontování kamery z místa instalace. To je užitečné zejména v situacích, kdy je kamera namontovaná na těžko přístupném místě nebo když je instalace mnoha kamer, které je třeba konfigurovat.  Dodávaný software umožňuje provádět vzdálenou správu kamery nebo re-konfiguraci již namontovaných zařízení.





airlive_obr8
Vysoká kvalita obrazu
AirLive BU-3028/BU-3028IVS nabízí rozlišení 3-Magapixely při rychlostí 25 snímků za sekundu a 1080p při 30 snímcích za sekundu. V kombinaci s inteligentní IR LED nabízí výjimečnou kvalitu obrazu, a to jak ve dne, tak i v noci. Inteligentní IR automaticky nastaví intenzitu osvětlení a tím zajistí, že kamera pořídí kvalitní video i ve tmě. Funkce digitální stabilizace videa dodatečně sníží rozmazání nahraného videa způsobené chvěním kamery. Další technologie Clear Motion minimalizuje rozmazání způsobené pohybem objektů.
Nahrávání na MicroSD kartu
Díky vestavěnému MicroSD slotu na paměťovou kartu může tato kamera nahrávat video i místně bez PC nebo nahrávacího zařízení NVR. Tato kamera podporuje MicroSDXC s kapacitou až 64GB pro delší záznam videa. Klient tak může snadno ušetřit náklady na dohledový systém.
Obousměrný přenos audia a DIDO konektory
Díky funkci obousměrného přenosu audia nabízí Airlive BU-3028 možnost sledovanou oblast slyšet a reagovat vzdáleně. Pomocí standardního prohlížeče Microsoft IE nebo Airlive CamPro mobilní aplikace, když máte instalovány mikrofony a reproduktory v počítači, mobilu a u kamery. Kromě toho, AirLive BU- 3028 podporuje digitální vstup / digitální výstup pro externí připojení různých příslušenství kamerového systému.
 
Inteligentní analýza videa u modelu BU-3028IVS
Model AirLive BU-3028IVS navíc obsahuje funkce inteligentní analýzy videa, které si představíme.
Rozeznání tváří
AirLive kamery s funkcí rozeznání tváří mohou poznat danou osobu a vpustit do objektu pouze osoby z dané databáze. Kamera umí za pár vteřin rozeznat obličej a navíc klidně otevřít autorizovaným osobám dveře atd.
airlive_obr9
e-Fence (ohrada)
e-Fence je neviditelnou ohradou (oplocením).  Je to velmi jednoduché a pohodlné řešení zabezpečení pozemku. Pokud někdo vkročí na pozemek, kamera pošle alarm nebo email okamžitě.
airlive_obr10
i-Motion
iMotion (iPohyb) funkce nabízí možnost 4 hlídaných zón, kde můžete hlídat objekty (např. obrazy). Je to vice přesné než normální detekce pohybu. Tato funkce iMotion může hlídat jak objekty, tak osoby nebo auta.
airlive_obr11
 Počítání objektů
Jednou z užitečných funkcní IVS je také počítání objektů jako jsou auta, kolemjdoucí lidé nebo jakékoli jiné objekty.  Nadefinujete si počet objektů a kamera vám zašle různá upozornění dle vašich potřeb.  Také jsou tato data uložena pro další potřebu analýzy.
airlive_obr12
Trip Zone
Je to podobná funkce jako e-Fence, ale je pokročilejší a můžete si nastavit, co může objekt v daném prostoru dělat. V případě překročení nastavené TripZone detekuje jaký alarm vyhlásí, můžete si tuto zónu přesně nastavit jak objektem, tak časem atd.
airlive_obr13
Počítání objektů
Počítání objektů dovoluje například majitelům obchodů počítat kolik osob vejde do obchodu. Je možnost si vybrat jak jeden směr nebo oba na počítání. Číslo může  být zobrazeno na monitoru a uloženo do database. Kamera pak pošle statistiku na FTP, Samba server nebo je možno je uložit na Micro SD kartu manuálně I automaticky. Tato funkce je take vhodná ke sledování dopravy atd.

airlive_obr14

Více informací o tomto produktu najdete zde:

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti