AirLive přichází na bezdrátový trh s vyspělými řešeními


Airlive prichází s několika velmi zajímavými novinkami pro bezdrátové sítě, první z nich AirMax 4GW s technologií 4G / LTE a  WiFi je venkovní zařízení, pro digitální domácnost nebo kancelář přináší Airlive  AC-1200R a  AC.TOP s rychlostí až 1200Mbps  a technologíí 11ac.



S novinkou AirMax 4GW, AirLive znovu potvrzuje svou dlouhou historii v bezdrátových sítích pro venkovní využití a poskytnutí rychlejší a spolehlivější sítě i ve vzdálených místech s možností monitorování IP kamerami.

AirLive AirMax 4GW je CPE brána pro video dohled a venkovní bezdrátového připojení. Tato brána je určena  pro 4G / LTE, nabízí větší rychlost a schopnost sdílet přístup do jiných sítí, mobilitu a bezpečnost a je vybavena několika funkcemi pro management sítě.

Brána AirMax4GW je určena pro instalaci v hůře dostupných místech například chatových oblastech, horách, rekreačních oblastech, které může jak vybavit internetem, tak dohledovým systémem. Obsahuje spoustu užitečných funkcí a hlavně není potřeba spousta kabeláže, takže ušetříte čas i peníze.





Interiérovými novinkami AirLive jsou  AC.TOP a AC-1200R.. Jsou postaveny na na wifi technologii nové 11ac. AirLive  AC-1200R  a AC.TOP (k instalaci na strop) můžou jít až do rychlosti přenosu dat 867Mbps , což je téměř třikrát rychleji než 11n. Uživatel má k dispozici gigabitové porty a vysokorychlostní  bezdrátové připojení svých zařízení v domácnosti nebo firmě jako jsou notebooky, smartphony, tablety, atd.


AP router AirLive AC-1200R je v souladu se stávajícím 802.11 a / b / g / n standardy a je dokonce připraven pro nové bezdrátové aplikace, které vyžadují vyšší přenosové rychlosti a šířku pásma. To zahrnuje dva bezdrátové vysílače pracující při 5 GHz a 2,4 GHz současně. Nicméně, každé rádio může pracovat nezávisle na sobě v různých bezdrátových režimech provozu. Uživatel může ručně změnit režim každého rádia. AirLive AC-1200R je určen jak pro dnešní a tak i pro budoucí aplikace..  AirLive AC- 1200R podporuje zařízení pracující na frekvenci 2,4 GHz a 5 GHz bezdrátové sítě současně. Kromě toho, všechny porty podporují gigabitový LAN. Působí jako most (Bridge) mezi ethernetovým kabelem a 2.4GHz 802.11b / g / n bezdrátové sítě LAN 802.11a 5GHz / n / AC, tento router umožňuje všem bezdrátovým zařízením  přístup k oběma síťovým  uzlům drátové a bezdrátové sítě.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti