Certifikace IK10, kterou ziskaly kamery Airlive zarucuje jejich odolnost proti vandalum

 
Mechanická odolnost  elektrických zařízení je definována pomocí značky IK, která na stupnici od 0 do 10 určuje množství mechanické energie, kterou je schopno zařízení absorbovat bez jeho poškození. Jako zkušební zařízení se používá pružinový přístroj, palička a volně padající kladivo. Při výběru kamer do veřejných prostor, výrobních provozů, sportovišť atd. je nutné zvážit možné poškození kamer a zvolit kamery s odpovídajícím stupněm ochrany krytem IK, aby bylo zabráněno poškození např. vandalismem.
Kamery Airlive splňují odolnost IK10, což znamená, že snesou mechanickou energii 20 joulů, tedy útok 5kg kladiva ze 40cm vzdálenosti, aniž by se poškodily.
Certifikaci IK10 splňují kamery Airlive MD-3025 a MD-3025-IVS, které jsou 3Mpix mini IP kamery s nočním viděním a IR filtrem. Dále modely BU-3026 a BU-3026-IVS, které jsou 3Mpix širokoúhlé kamery s analýzou videa. Nakonec také modely OD-2050HD 2Mpix venkovní PoE kamera s IR filtrem a OD-2060HD 2Mpix otočná venkovní PoE IPkamera. Tyto kamery jsou vhodné do obchodních center, bank, na parkoviště a také veřejných prostor například na nádraží, nákladních prostorech atd.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti