AirLive inteligentní kamera MD-3025-IVS získala ocenění HD World Excellent

AirLive, jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, krátce po uvedení na trh inteligentní kamery MD-3025-IVS získala ocenění časopisu HD World Excellent 2014 pro tento model miniaturní IP kamery.

Tato kamera zaujala prestižní časopis hlavně svou bohatou výbavou funkcí jako jsou počítání objektů, e-fence, detekce tváří, ochrana překračování zón, detekce cizích předmětů a mnoho dalších.

Kamera je velmi kompaktních rozměrů v provedení odolném proti vandalům, disponuje nočním viděním a je venkovní.

Videokamera Airlive MD-3025-IVS 5 dokáže snímat velice kvalitní obraz v rozlišení až 2048 x 1536 bodů s rychlostí 25 snímků za vteřinu a v rozlišení 1080p dokonce 30 snímků za vteřinu. Díky tomu je schopna zachytit daleko více detailů než je tomu u bezpečnostních kamer s nižším rozlišením.

Objektiv kamery má ohniskovou vzdálenost 2.6mm a velmi dobrou světelnost 1.6. Jeho úhly pohledu jsou přibližně 72° vertikálně a 105° horizontálně. Pro případné přiblížení objektu můžete využít 10x digitálního zoomu.

Jedná se vynikající volbu pro použití doma nebo ve veřejných prostorách, protože kamera v sobě kombinuje 3Mpix video, širokoúhlou nastavitelnou čočku, PoE, ICR, vysokou kvalitu obrazu, noční vidění, odolnost a navíc inteligentní funkce v mini rozměrech.

 

Více informací: http://www.airlive.com/product/MD-3025-IVS

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti