AirLive představila nové přepínače řady PoE: Strážce zařízení (Device Guard) switch PoE-GSH2004L-370


AirLive, jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, představila přepínač-802.3at 24-portový Strážce zařízení (Device Guard) gigabitový switch s funkcí hlídající a přepínající bezdrátová zařízení ve vaší síti a IP kamery.Přepínač pozná, že IP kamera nebo bezdrátový přístupový bod nefunguje a automaticky ho resetuje, toto šetří čas, náklady a technické pracovníky.
 
Ideální místo použití tohoto switche je tam, kde jsou IP kamery nebo bezdrátové přístupové body těžko dostupné. Takže pokud se něco s nimi stane, vyžaduje to drahé zásahy techniků. Proto tento hlídač pomáhá detekovat problém v síti a šetří tím náklady.
Tato novinka AirLive POE-GSH2004L-370 obsahuje celkové 24 gigabitových portů s PoE (Power over Ethernet), splňuje požadavky normy 802.3af, které vyžadovaly alespoň 15W na port, stejně jako novější a náročnější normy 802.3at, který mimo jiné vyžadují minimálně 30W výkonu pro každé připojené zařízení. AirLive POE-GSH2004L-370 má čtyři PoE porty, z nichž každý může poskytnout 30W, a zařízení může dodávat maximální 370W výkonu. Tyto porty jsou chráněny proti přetížení, pokud tedy nastane situace, kdy celková spotřeba energie vyšší než 370W; jejich výkon bude postupně vypnut podle priority.
 
Více informací o produktu je na: http://www.airlivesecurity.com/product/POE-GSH2004L-370.
 

Komentáře

  1. I have found that this site is very informative, interesting and very well written. keep up the nice high quality writing. Google assistant

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti