AirLive na veletrhu Computex

Minulý týden představila značka Airlive své novinky na největším asijském veletrhu informačních technologií Computex 2014 v hlavním městě Taiwanu, Taipei.
Mezi nejnovější produkty patří kamery s chytrou technologií IVS, které dokáží spoustu inteligentních funkcí.

Rozeznání tváří
AirLive kamery s funkcí rozeznání tváří mohou poznat danou osobu a vpustit do objektu pouze osoby z dané databáze. Kamera umí za pár vteřin rozeznat obličej a navíc klidně otevřít autorizovaným osobám dveře atd.

e-Fence (ohrada)
e-Fence je neviditelnou ohradou (oplocen
í).  Je to velmi jednoduché a pohodlné řešení zabezpečení pozemku. Pokud někdo vkročí na pozemek, kamera pošle alarm nebo email okamžitě.

i-Motion
iMotion (iPohyb) funkce nabízí možnost 4 hlídaných zón, kde můžete hlídat objekty (např.obrazy). Je to vice přesné než normální detekce pohybu. Tato funkce iMotion může hlídat jak objekty, tak lidi nebo auta.

 Počítání objektů
Jednou z užitečných funkcní IVS je také počítání objektů jako jsou auta, kolemjdoucí lidé nebo jakékoli jiné objekty.  Nadefinujete si počet objektů a kamera vám zašle různá upozornění dle vašich potřeb.  Také jsou tato data uložena pro další potřebu analýzy.

Trip Zone
Je to podobná funkce jako e-Fence, ale je pokročilejší a můžete si nastavit, co může objekt v daném prostoru dělat. V případě překročení nastavené TripZone detekuje jaký alarm vyhlásí, můžete si tuto zónu přesně nastavit jak objektem, tak časem atd.

Komentáře

  1. Tak nevím jestli se mám smát a nebo brečet. Já jsem si koupil kamery BU-3025 a CORE NVR9. Prakticky od ledna to nefunguje a pořád žádám technickou podporu o opravu. ANO, ve firmware je chyba a bude oprava ? Kdy ? Až mi skončí záruka ? Paráda. Už nikdy nic od Airlive... I kdyby vystavolali kdekoliv a inzerovali cokoliv...
    50 tisíc v .......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, nase technicka podpora je na vas pripravena, můžete prosim zavolat panu Ing. Krizanovi, tel. 608621144. Jedna se o problém, který s nimi konzultoval pan Duchacek? Prosim o kontakt na vas a ozveme se vam, email nebo telefon. Dekuji
      Ing. Libuse Krejzlikova, Marketing

      Vymazat
    2. Dobry den, nemam na vas jiny kontakt, tak radeji pisu ještě zde postup.
      3 steps to do:
      1. Core NVR 9: Please update the firmware
      http://61.57.133.17:80/webdisk/airlive.com/kevin.wei/AirLive-NVR9-2.0.0.1255.pck

      2. Core NVR-9:
      Under Core NVR 9 UI, please go to “Motion”, then, key-in any alphabet or number in the “Title” of “Window 2 & Window 3”,
      then press the “Apply” button.
      http://fs.airlive.com/faq/Why%20BU-3025%20Motion%20Detection%20can't%20work%20on%20CoreNVR%209-16.pdf

      3. BU-3025: sensitivity setting
      Please set the sensitivity setting of BU-3025 to “80”.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti