Airlive BU-3025 v2 venkovní 3Mpix kamera s nočním viděním až 25 metrů


 
AirLive BU - 3025 v2 je vysoce kvalitní 3 megapixelová síťová kamera , která je určena pro profesionální sledování a další řešení externího video dohledu. Tato kamera s rozlišením 3 megapixely nabízí lepší kvalitu obrazu, a to zejména v nočním režimu  Také podporuje napájení přes Ethernet ( PoE 802.3at/af ). To umožňuje snadnější montáž , nižší náklady a instalaci kamery do míst bez přístupu k elektřině. Kromě toho certifikované pouzdro IP - 66 vám umožní použít kameru téměř za každého počasí .
 
◾ IP kamera CMOS senzor s rozlišením 3 megapixely a kódování H.264◾ 20 snímků / s v rozlišení 3 megapixely , 30 snímků / s v 1080p◾ Dosah IR LED diody do 25 m◾ snímatelným mechanickým IR- Cut filtrPort 802.3af PoE ◾◾ Two -way audio konektor , DI / DO◾ microSD Slot na paměťové karty◾ certifikované Robustní IP - 66◾ Kompatibilní s ONVIF◾ zdarma 64 - kanálový nahrávací software

AirLive BU - 3025 v2 poskytuje vysoce kvalitní obraz v maximálním rozlišení 2048 × 1536 pixelů při 20 snímcích za sekundu - to je 9x vyšší rozlišení , než jaký nabízí standardní CCTV kamery. AirLive BU - 3025 v2 je určen pro 24 - hodinové monitorování uvnitř i vně, a to i v těch nejtěžších podmínkách. Kamera je vybavena snímačem CMOS s vysokým rozlišením pro IR LED dosah až 25 m odnímatelný IR - cut filtrem zajišťuje lepší výkon při sledování.
Dokonce i nejkrásnější nahrávka bude k ničemu, pokud nejsme schopni registrovat podrobnosti pohybujících se objektů. AirLive vyvinula technologii Clear Motion, která minimalizuje rozmazání obrazu způsobené pohybem objektů . Nyní můžete zachytit každý detail .

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti