AirLive představila high-end 3Mpix venkovní síťovou kameru BU-3025


Kamera AirLive BU-3025 je vybavena 3Mpix snímačem v kombinaci s kvalitním širokoúhlým objektivem CBC japonské výroby o průměru 4,3mm a poskytuje vynikající obraz s maximálním rozlišením až 2048 x 1536 bodů. To je přibližně devítinásobek rozlišení běžné CCTV bezpečnostní kamery. BU-3025 je postavena na novém čipu TI368, který zvládá až 30 snímků za sekundu ve fullHD (1080P) rozlišení. Kvalita obrazu je výborná s živými barvami.

Další vylepšení obrazové kvality představuje novinka firmy AirLive - technologie Clear MotionTechnology, která má za úkol minimalizovat rozmazání obrazu při rychle se pohybujících objektech. Díky tomu bude Váš obraz odteď vždy ostrý a detailní. Uživatelé mohou sledovat streamované video z kamery online přes internet, a to v různých kvalitách a kodecích, od H.264 s vysokým rozlišením až po 3GPP určené pro mobilní telefony.

Protože kamera AirLive BU-3025 je určena pro čtyřiadvacetihodinové nasazení ve tvrdých venkovních podmínkách, je za tím účelem vybavena výkonným infračerveným přísvitem s dosahem až 25 metrů, umožňujícím fungování i v úplné tmě. Taktéž nastavitelný infračervený filtr pomáhá vyrovnat se s různými světelnými podmínkami okolí.

Jako přístroj vyvinutý pro venkovní prostředí má BU-3025 samozřejmě stupeň ochrany proti vlhkosti IP66, uvnitř montovaný ventilator pomáhá zvládat jak vysoké letní teploty, tak zabraňuje rosení objektivu ve vlhkém a chladnějším období. Vnější obal kamery v moderním designu a nově i bílém laku je nejen líbivý, ale také přispívá k menšímu zahřívání vlivem slunce. Přítomnost napájení po ethernetovém kabelu (PoE standartu 802.3af) usnadňuje montáž a klade menší nároky na tažení kabeláže.

K další zajímavé výbavě AirLive BU-3025 patří například slot na SD kartu pro zálohu obrazových dat, konektory pro reproduktor a mikrofon (včetně možnosti obousměrné komunikace), digitální vstup a výstup pro napojení na alarm, umožňující ještě dokonalejší integraci do bezpečnostního systému.

Ke kameře je přibalen dohledový software AirLive CamPro Express 64, umožňující uživateli sledovat a zaznamenávat několik obrazových stop současně. Pro ještě náročnější zákazníky má AirLive připravenou variant CamPro Professional s kompletním vzdáleným managementem všech do system zapojených AirLive kamer a s širokým výčtem bezpečnostních funkcí zahrnujících detekci pohybu či upozornění na neoprávněnou manipulaci s kamerou.

V neposlední řadě je AirLive BU-3025 vybavena novou verzí uživatelského rozhraní, přehlednějšího a jednoduššího, s novou funkcí “push to talk” a ještě snazší dostupností uživatelské podpory.

Více na www.airlive.com.
 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti