AirLive Smart 2.0 – Automatizované zabezpečení je víc než běžný alarm


Dnešní domácí IoT produkty určené pro bezpečnost se více soustřeďují na funkci klasického alarmu. AirLive Z-wave Plus Smart Life IoT je jiné. Můžeme se na něj dívat jako na smart 2.0, se kterým si můžete postavit vlastní automatizované zabezpečení pro byt, dům nebo firmu. Potřebujete k tomu pouze chytrý telefon s nainstalovanou AirLive Smart life IoT aplikací a kdykoliv a kdekoliv můžete provádět všechna nastavení nebo změny akcí. Snadno si tak vytvoříte své vlastní, individuální automatizované zabezpečení domu nebo kanceláře.


Všechny AirLive Smart kity obsahují vstupní bránu, která ovládá Z-Wave zařízení a má zabudovanou Wi-Fi, takže může posloužit i jako vstupní bod pro rozšíření pokrytí prostoru Wi-Fi signálem. Součástí balíčku je PIR pohybový senzor s magneticky nastavitelným úchytem a širokým zorným polem. Dalším senzorem v boxu je senzor 3 v 1, který funguje jako snímač pro dveře nebo okna, jako světelný senzor i teplotní sonda. Smart Kit také nabízí chytrou zásuvku, která dokáže zapínat a vypínat jakékoli zařízení pomocí AirLive Smart Life IoT aplikace. Zásuvka navíc monitoruje spotřebu připojeného zařízení.

AirLive SmartCube SC-300W
IP kamera AirLive SmartCube SC-300W rovněž patří do rodiny Smart Life produktů. Vyznačuje se bohatou výbavou, ve které nechybí 3MP objektiv, Wi-Fi, senzor teploty
a vlhkosti, dvoucestné audio, PIR senzor a IR led osvětlení pro noční vidění.

V kombinaci s AirLive Smart Life IoT kity tak máte k dispozici vysoce kvalitní, domácí automatizované zabezpečení, které se používá zcela jednoduše.


Komentáře

  1. Děkuji moc za všechny tyto doporučení. My jsme se také docela dost dlouho rozhodovali nad tím, koho zvolíme, jako toho pravého a nejvíce nám z toho všeho vyšel tento dodavatel, tak snad z toho nebudeme nějak zklamaní a naopak budeme velice potěšení :) No, uvidíme... Určitě dáme vědět.

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavá hračička. :) Zatím nic takového nemáme, řešíme spíše zabezpečení pasivní ve smyslu projekty hromosvodů a celkově ochrany proti živelným pohromám. Ale už delší dobu o něčem podobném přemýšlím také, takže pravděpodobně letos nebo příští rok naše rodinné bydlení opatřím i o nějaké chytré hračky na zabezpečení. :) Minimálně kameru.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti